Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 121 громадa!
Тема звернення Підписали Залишилось
Передати в оренду Буковинському міжрегіональному центру професійної реабілітації інвалідів будівлю колишньої лікарні «Колос» (вул. Руська, 87) з метою подальшого функціонування центру реабілітації . 213 21
Включення котів в екосистему міста Чернівці 204 10
Встановлення в місті ігрового майданчика для дітей з особливими потребами та дітей інвалідів 175 12
Покращити зовнішній вигляд багатоповерхівок за рахунок муралів 133 0
Ремонт прибудинкової території по вул. Головна 277, 277а, 277б, 279, 279а, 279б 116 13
Про звернення до голови партії "Народний фронт" А. Яценюка з приводу ремонту вулиці О.Суворова. 81 6
Про капітальний ремонт ділянки дороги на вул. Комарова між озером та ЗОШ I-III ступенів номер 6 66 24
Штраф за выгул собак в общественных местах без намордника и поводка 63 25
дорожные зеркала на нерегулируемых перекрестках 56 3
центр міста пішохідний 47 0
Тема звернення Підписали Залишилось
Включення котів в екосистему міста Чернівці 204 10
Штраф за выгул собак в общественных местах без намордника и поводка 63 25
дорожные зеркала на нерегулируемых перекрестках 56 3
Ремонт вулиці Глухівська - Львівська 44 7
Капітальний ремонт дороги, міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій будинків по вулиці Залозецького (від вул. Кармелюка до вул. Кочубея) 34 11
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Забезпечити можливість отримувати в ЦНАП біометричні документи (внутрішній паспорт у вигляді ID-картки та паспорт для виїзду за кордон) 256 18 липня 9
Встановлення підземних контейнерів в м.Чернівці. 282 17 липня 8
Санітарне утримання громадського транспорту 263 13 липня 4

Станом на 23 липня усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Про здійснення капітального ремонту прибудинкової території будинку за адресою: Проспект Незалежності, 86-В в м. Чернівцях

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КАСПРУК ОЛЕКСІЙ ПАВЛОВИЧ

Шановний Костянтине Ігоровичу!

Обговорення електронної петиції № 219 щодо проведення капітального ремонту прибудинкової території на проспекті Незалежності, 86-В відбулося 19 липня за участю представників мешканців, автора петиції та працівників департаменту житлово-комунального господарства міської ради.
Електронну петицію № 219 щодо проведення капітального ремонту прибудинкової території на проспекті Незалежності, 86-В вирішено підтримати та під час розробки проектно-кошторисної документації на виконання цих робіт врахувати пропозиції мешканців будинку №86-В щодо влаштування водовідведення та карманів для стоянки автомобільного транспорту мешканців цього будинку.
Інформуємо, що в Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017–2020 роки «Комфортне місто» роботи з капітального ремонту прибудинкової території на проспекті Незалежності, 86-В з кошторисною вартістю 600 тисяч гривень передбачено виконати у 2018 році.
Під час підготовки проекту міського бюджету на 2018 рік департамент житлово-комунального господарства подасть бюджетний запит для забезпечення фінансування цих робіт.
На виконання протокольного рішення міської ради від 02.02.2017 «Про розгляд електронних петицій», Ваша петиція буде винесена на розгляд міської ради. Про дату та час сесійного засідання міської ради Вас буде поінформовано додатково.

Станом на 23 липня надано відповідь на 116 петицій Переглянути