Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про припинення повноважень міського голови міста Конотоп Артема Семеніхіна

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СЕМЕНІХІН АРТЕМ ЮРІЙОВИЧ

Шановна Інна Панченко!
За результатами розгляду повідомляємо наступне:
06 жовтня 2017 року Вашу петицію було розглянуто на засіданні комісії з розгляду петицій за участі голови постійної депутатської комісії Конотопської міської ради до повноважень якої відноситься порушене автором (ініціатором) електронної петиції питання, на якій було прийнято рішення про те, що петиція містить посилання на недоведені в передбаченому законодаством порядку факти порушень міськом головою Конституції, Законів України, систематичне порушення прав і свобод людини і громадянина, а отже підтримання депутатами Конотопської міської ради даної петиції не буде підставою для дострокового припинення його повноважень, оскільки це не відповідає положенням статті 79 Закону України ≪Про місцеве самоврядування в Україні≫, якою визначено виключні підстави дострокового припинення повноважень міського голови.
Відповідно до розпорядження міського голови від 06.10.2017 №319, ОД ≪Про розгляд електронниї петицій≫ згідно частини 8 статті 46 Закону України ≪Про місцеве самоврядування в Україні≫, сектором юридичної роботи міської ради (завідувач Зайчикова А. В.) було підготовлено проект рішення міської ради на підставі протоколу засідання комісії по розгляду електронних петицій ≪Про розгляд електронних петицій від 29.09.2017 №556-КО/01-26 про припинення повноважень міского голови міста Конотоп Артема Семеніхіна≫ (ініціатор Панченко І. А.) для включення до порядку денного VI пленарного засідання 24 сесії міської ради.
Однак, VI пленарного засідання 24 сесії Конотопської міської ради 07 жовтня 2017 року не відбулось у зв'язку з відсутністю кворуму, тому рішення розглянуто не було.

Станом на 22 жовтня надано відповідь на 4 петиції Переглянути