Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 121 громадa!
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Прийняти рішення ради про розробку схеми санітарної очистки міста та виділити на це кошти з міського бюджету

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНОЩЕНКО СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

На Ваше звернення, яке було зареєстроване в розділі "Петиції" від 11.06.2017 року повідомляємо наступне.
Ваше звернення щодо вирішення питання роздільного збору сміття та виділення коштів з міського бюджету було розглянуто на постійній депутатській комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та енергозбереження та було вирішено про те, що дана проблема є важлива та актуальна, а також підтримати вимоги петиції про прийняття рішення про розробку схеми санітарного очищення м.Вараш та виділення коштів з міського бюджету.
Крім того, прийняти на найближчій сесії Вараської міської ради відповідне рішення та підготувати розрахунки щодо розробки схеми санітарного очищення м.Вараш, яка б відповідала ДБН Б.2.2-6:2013, для виділення потрібної суми з міського бюджету на наступному уточненні бюджету 2017 року та подати розрахунки на розгляд постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики.

Станом на 25 липня надано відповідь на 4 петиції Переглянути