Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 134 громади!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про проходження тесту на детекторі брехні.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНОЩЕНКО СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

На Вашу петицію щодо проходження тесту депутатами міської ради, керівництвом міської ради та виконавчого комітету на детекторі брехні, яка надійшла на веб-сайт Вараської міської ради та виконавчого комітету, зареєстрована 24.01.2018 за №1/03.3-14/17 та набрала необхідну кількість голосів, повідомляєно наступне.
Підняте Вами питання потребує виділення додаткових коштів з міського бюджету та розроблення відповідної цільової програми.
Використання поліграфа в Україні здійснюється на підставі норм Конституції України (ст.28, 32), законодавства про працю та інших нормативно-правових актів. У ст.28 Конституції України наголошується: "Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим та іншим дослідам". Використання поліграфа підпадає під формулювання "інші досліди". У ст.32 Конституції України закріплено, що збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її письмової згоди " не допускається".
Відповідно Ваша петиція направлена на розгляд депутатів Вараської міської ради та проводиться робота з підготовки відповідного проекту рішення міської ради.
Дана відповідь може бути оскаржена до вищих органів влади або/та суду.

Станом на 20 лютого надано відповідь на 7 петицій Переглянути