Єдина система

Відміна рішення виконкому міської ради №445 від 05.09.2017р. 58 18
Відміна рішення виконкому міської ради №445 від 05.09.2017р. 58 18
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Проти будівництва громадсько-житлового центру по вулиці Каштановій 104 19 лютого 13
Про пільговий проїзд 108 7 лютого 1

Станом на 20 лютого усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Освітлення пішохідних переходів

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію мешканців міста Обухова № 21 від 4 грудня 2017 року щодо освітлення пішохідних переходів, з метою забезпечення безперешкодного пересування пішоходів по міських шляхах з інтенсивним рухом автотранспорту, у темну пору доби та у місцях, де позначені пішохідні переходи; відповідно до статей 26, 59,73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку,благоустрою, комунального господарства та управління комунальною власністю громади

ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА В И Р І Ш И ЛА:

1. Відділу з питань благоустрою виконавчого комітету Обухівської міської ради:
1.1. Протягом місяця вивчити питання визначення переліку заходів з освітлення пішохідних переходів на міських дорогах та визначення вартості проектно-кошторисної документації на виконання цих робіт;

1.2. За результатами вивчення питання, з освітлення пішохідних переходів на міських дорогах, надати пропозиції щодо внесення змін до міського бюджету та відповідних міських цільових програм .
2. Секретарю міської ради оприлюднити рішення в установленому порядку у міській газеті та на веб - сайті міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покладається на першого заступника міського голови Верещака А.М.

Міський голова О.М. Левченко

м. Обухів,