Єдина система

Реєстрація у програмі звітності щодо громадського бюджету 25 5
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про придбання та встановлення необхідного обладнання для оформлення,виготовлення та видачі паспорта громадянина Укаїни та паспорта для виїзду за кордон

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КОСТІН ТАРАС ВІКТОРОВИЧ

Розглянувши електронну петицію, що зареєстрована 01.08.2017 в Єдиній системі місцевих петицій, щодо придбання та встановлення необхідного обладнання для оформлення, виготовлення та видачі паспортів громадянина України, повідомляємо наступне.
Враховуючи важливість питання необхідності придбання та встановлення обладнання для оформлення, виготовлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон, Переяслав-Хмельницькою міською радою прийнято рішення від 28 вересня 2017 року № 65-43-VII Про розгляд електронної петиції «Про придбання та встановлення необхідного обладнання для оформлення, виготовлення та видачі паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон».
Вищевказане рішення передбачає доручення фінансовому управлінню і відділам виконкому міської ради забезпечити фінансування та придбання необхідного обладнання та забезпечити підготовку необхідних документів та нормативно-правових актів, передбачивши всі етапи проходження виділення і використання бюджетних коштів згідно з чинним законодавством. Також було вирішено винести питання щодо виділення коштів на придбання обладнання для оформлення та видачі паспортних документів громадян, забезпечення реєстрації їх місця проживання на розгляд сесії міської ради у жовтні 2017 за умови забезпечення виплати заробітної плати у галузі освіти та органів місцевого самоврядування.
Рішення від 28 вересня 2017 року № 65-43-VII дивитися у додатку.

Станом на 22 жовтня надано відповідь на 6 петицій Переглянути