Єдина система

Касові апарати в громадському транспорті. 97 38
Відновлення пам'ятника Т. Г. Шевченку у парку ім. Т. Г. Шевченка 55 50
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Облаштування сучасного багатофункціонального спортивного майданчика для розвитку школярів Стрийської ЗШ І-ІІІ ст. №1 та активного відпочинку мешканців мікрорайону

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШРАМОВ’ЯТ РОМАН ЄВСТАХОВИЧ

Виконавчий комітет Стрийської міської ради розглянув електронну петицію №16 від 08.12.2017р. і повідомляє, що в облаштуванні багатофункціонального спортивного майданчика та міні-поля для футболу та баскетболу на території СЗШ №1 немає необхідності, оскільки у поточному році облаштовано спортивний майданчик зі штучним покриттям на території СЗШ №7, на що використано значні капіталовкладення. Тут можна проводити спортивно-фізкультурне оздоровлення мешканців мікрорайону.
  Додатково інформуємо, що у 2017 році виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво майданчика для пляжного волейболу на території СЗШ №10. Роботи планується розпочати у 2018 році.
  Директору СЗШ №1 Суховерській М. М. рекомендовано взяти участь в обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області, реєстрація яких розпочата 11.12.2017р. і триватиме до 02.02.2018 року.

З повагою,
заступник міського голови