Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 121 громадa!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Обладнати пішохі́дний перехід на перехресті вул. Франка і Кропоткіна, позначивши дорожніми знаками чи дорожньою розміткою.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АБРАМОВ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

Шановна Інно Юріївно!

У відповідь на Вашу електронну петицію від 21.02.2017 року щодо облаштування пішохідного переходу на перехресті вул.Франка – вул.Кропоткіна засобами регулювання дорожнього руху, перш за все, прошу вибачити за невчасно надану відповідь на Ваше звернення.
У своєму зверненні Ви підняли дуже важливе питання для усієї жовтоводської громади. Дійсно, питання підвищення рівня безпеки дорожнього руху саме цього перехрестя потребує найскорішого вирішення. За інформацією начальника управління ЖКГ Олега Чумака, Програмою розвитку житлово-комунального господарства м.Жовті Води на 2017 рік передбачені кошти на виконання вищезазначених заходів (заміна та установка дорожніх знаків, поновлення дорожньої розмітки). На даному перехресті заплановано відновити горизонтальну дорожню розмітку 1.14.1 «Зебра». Заходи буде проведено після того, як управління ЖКГ здійснить закупівлю послуги щодо цього через систему ProZorro. Дану процедуру планується виконати найближчим часом.
Дякую Вам за звернення, а також за те, що не стоїте осторонь проблем жовтоводської громади та берете активну участь у її житті. Маю сподівання, що Ви й надалі будете користуватися Єдиною системою місцевих петицій та продовжуватимете активно допомагати міській владі у вирішенні важливих питань для міста.

З повагою міський голова Володимир АБРАМОВ.

Станом на 25 липня надано відповідь на 9 петицій Переглянути