Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про підтримку Ю.О.Лефтер на посаді секретаря Бердичівської міської ради

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАЗУР ВАСИЛЬ КОСТЯНТИНОВИЧ

За результатами розгляду електронної петиції «Про підтримку Ю.О. Лефтер на посаді секретаря Бердичівської міської ради», дата створення 18.05.2018 виконавчий комітет Бердичівської міської ради інформує, що враховуючи кількість підписів, рекомендації постійної комісії депутатської діяльності, законності, антикорупційної політики та правопорядку про припинення повноважень голів постійних комісій та звернення фракції «Об’єднання «САМОПОМІЧ» в Бердичівській міській раді щодо розгляду питання про припинення повноважень голови постійної комісії інфраструктурного та стратегічного розвитку міста, промоцій та міжнародної співпраці Бердичівською міською радою на тридцять шостій сесії сьомого скликання було прийнято рішення від 11.06.2018 № 645 «Про припинення повноважень голів постійних комісій».
Відповідно до цього рішення було припинено повноваження:
- голови постійної комісії соціально-економічного розвитку, енергоефективності, бюджету, фінансів і цін Лужанського Станіслава Івановича;
- голови постійної комісії охорони здоров’я, освіти, культури та соціального захисту, спорту, туризму, молодіжної політики Побережного Олексія Сергійовича;
- голови постійної комісії депутатської діяльності, законності, антикорупційної політики та правопорядку Велімовського Олександра Леонідовича;
- голови постійної комісії інфраструктурного та стратегічного розвитку міста, промоцій та міжнародної співпраці Сенчі Володимира Миколайовича.

Станом на 22 жовтня надано відповідь на 3 петиції Переглянути