Ремонт дороги в селі Браниця

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановна громадо! Звертаюсь з проханням сприяти виділенню коштів на ремонт дороги протяжністю 1,5 км по вул. Шевченка, а саме від перехрестя вул. Набережна до перехрестя вул. Шутова в с. Браниця (даний відрізок дороги веде до центру села).
Капітальний ремонт дороги не проводився багато років. Стан дорожнього покриття на цьому відрізку дороги знаходиться в критичному стані, деякі ями глибиною в 2 автомобільних колеса навіть не підлягають ямковому ремонту. Даний відрізок дороги знаходиться по автобусному маршруту Бобровиця-Браниця. Стан дорожнього покриття ускладнює рух автобуса по даному напрямку та ускладнює рух пересування автомобілів. Сподіваюсь на позитивне вирішення даного питання.

Гребеножко Наталії Миколаївній

Про розгляд електронної петиції
«Ремонт дороги в с.Браниця»

Повідомляємо, що 26 лютого 2020 року постійно діюча робоча група, створена розпорядженням міського голови від 25 лютого 2020 року № 36, розглянула електронну петицію , яка надійшла до міської ради «Ремонт дороги в с.Браниця» протяжністю 1.5 км по вул.. Шевченка, а саме від перехрестя вул. Набережна до перехрестя вул. Шутова, і набрала необхідну кількість голосів. Вивчивши дане питання вирішили:

1. Підтримати електронну петицію «Ремонт дороги в с. Браниця». Враховуючи що бюджет на 2020 рік вже сформований та затверджений, включити виготовлення відповідної проєктно –кошторисної документацію на 2021 рік;
2. Зазначене питання винести на розгляд постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку з послідуючим розглядом на черговій сесії міської ради.

Голова робочої групи С. ЦИБА

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.