Створення комунального автотранспортного підприємства

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Діяльність комунального АТП Бобровицької міської ради (ОТГ) яке буде здійснювати перевезення громадян по м.Бобровиця, с.Кобижча, а в подальшому при потребі інших сіл Громади, створить конкуренцію на ринку перевезень на якому займають монопольне/домінуюче становище приватні перевізники.
Кожен рік, а то і двічі на рік, приватні перевізники підвищують тариф на проїзд, мотивуючи це досить сумнівними економічними розрахунками і збитковістю перевезень. Скарги від громадян, представників Громадських організацій на порушення - грубість водіїв; порушення графіку руху; холодні та брудні "маршрутки"; відмови в перевезення пільговиків (АТОвців, "Чорнобильців", дітей з багатодітних сімей тощо) стали "нормою".
Виконавчий комітет Бобровицької міської ради (ОТГ) не маючи альтернативи, фактично вимушений йти на поступки перевізникам.
Створення комунального АТП створить конкуренцію "приватникам", що беззаперечно покращить рівень сервісу та комфорту перевезень, буде сприяти встановленню реальних економічно-обгррунтованих тарифів та знизить рівень соціальної напруги серед жителів Громади.

Дата створення:

Станом на 5 квітня петицію підписали 78 осіб з 100 необхідних.