Заборонити приносити на кладовища пластикові "квіти" та вінки.

Пропонуємо депутатам Бобровицької міської ради (ОТГ) доповнити Розділ 3 "Правил благоустрою території Бобровицької об`єднаної територіальної громади" п.3.8 наступного змісту:
"Заборонити громадянам, працівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, представникам Громадських організацій, приносити та/або залишати на кладовищах та інших меморіальних місцях на території підвідомчій Бобровицькій міській раді (ОТГ), ПЛАСТИКОВІ квіти, вінки, іншу ритуальну атрибутику."
ПРИМІТКА: з метою належного інформування населення та уникнення конфліктних ситуацій п.3.8 набирає чинності з 10 травня 2020 року.

Дата створення:

Бобровицька міська рада повідомляє, що станом на 10 липня 2019 року електронну петицію про заборону приносити на кладовища пластикові квіти та вінки, підтримали 60 осіб з 250 необхідних.
Електронна петиція, яка в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів, розглядається як звернення громадян.
З цього приводу повідомляємо, що Ваше звернення слушне, але на даний час питання заборони використання пластикових квітів та вінків в ритуальній сфері не врегульовано чинним законодавством України.

Станом на 6 квітня петицію підписали 60 осіб з 100 необхідних.