Будівництво лінії вуличного освітлення по вул.Незалежності в с.Кобижча

Вулиця Незалежності в селі Кобижча сполучає центральну частину села і залізничну станцію “Кобижча”, має протяжність 3100 м. і являється частиною дороги обласного значення О.250216 Кобижча-Горбачі-Свидовець.
Вулиця посилено експлуатується як автовласниками так і сільгоспвиробниками, по ній регулярно курсує великогабаритна та вантажна техніка, в період жнив — цілодобово. Також здійснюються пасажироперевезення місцевим рейсовим автобусом, автобусом ЗЗСО I-III ступенів, автобусом дошкільного навчального закладу “Лісова Казка”. Вуличне освітлення на даній ділянці дороги відсутнє.
Ми, що нижче підписались просимо депутатський корпус Бобровицької міської ради та керівництво Бобровицької ОТГ розглянути питання про розробку проектно-кошторисної документації з подальшим її затвердженням і подальшим будівництвом лінії вуличного освітлення вздовж зазначеної вище ділянки дороги, а саме від центральної площі села до залізничного переїзду.
Освітлення даної вулиці істотно підвищить рівень безпеки для всіх учасників дорожнього руху, зменшить кількість ДТП на даній ділянці дороги і суттєво підніме рівень комфорту жителів громади.

Лесенку Дмитру Володимировичу

Про розгляд електронної петиції
щодо будівництва лінії вуличного освітлення
по вул. Незалежності в с. Кобижча

Повідомляємо, що 28 січня 2020 року робоча група, створена розпорядженням міського голови від 27 січня 2020 року № 18, розглянувши електронну петицію щодо будівництва лінії вуличного освітлення по вул. Незалежності в с. Кобижча вирішила:
1. Підтримати електронну петицію щодо будівництва лінії вуличного освітлення по вул. Незалежності в с. Кобижча;
2. Зазначене питання винести на розгляд постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку з послідуючим розглядом на черговій сесії міської ради.

Голова робочої групи С. Циба

Петицію підписали 104 особи з 100 необхідних.