Про встановлення туристичних вказівників та інформаційних туристичних стендів.

Богуслав входить до списку історичних населених місць України, має тисячолітню історію. Засноване у 1032 році як фортеця над Россю. З нашим містом пов’язували життя такі видатні особистості як Самійло Самусь, Шолом Алейхем, Іван Сошенко, Марко Вовчок, Іван Нечуй-Левицький, Олександр Кошиць, Тарас Шевченко та багато інших.
Богуслав щороку відвідують тисячі туристів, але для них немає жодного туристичного вказівника чи інформаційної таблиці. Ці таблиці будуть також корисні місцевим жителям, адже вони краще дізнаються про своє рідно місто.
Тому моя пропозиція така:
1) Встановити туристичні вказівники з напрямком до туристичної пам’ятки із вказаною відстанню до неї.
2) Біля кожної туристичної пам’ятки встановити інформаційний туристичний стенд. На якому коротко зазначено історію туристичного об’єкту і з зображенням того, як цей об’єкт виглядав в старовинний період.
Туристичні вказівники і таблиці повинні бути на коричневому фоні, як це практикують у всьому світі. Стандарт – білі літери на коричневому фоні. Інформація на них повинна бути на двох мовах – українська та англійська (приклад на фото).

Електронна петиція щодо встановлення туристичних вказівників та інформаційних туристичних стендів була розглянута на засіданні виконкому Богуславської міської ради, яке відбулося 16.08.2018 року та прийнято рішення № 110/8 (додається).