ІНШІ

Призначення особи, яка мала судимість за хабарництво у великих розмірах на посаду Голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики в Богуславській міській раді є неприйнятним. Дана подія викликала велике обурення серед жителів Богуславської громади.

Прошу розглянути Проект рішення Про припинення повноважень Голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики Олексієнка Олега Миколайовича.

Проект рішення:

РІШЕННЯ

В зв’язку з великим резонансом в суспільстві після призначення Олексієнка Олега Миколайовича Головою постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики, враховуючи громадську думку та відповідно до ст 47 Закону України” Про місцеве самоврядування в Україні” Богуславська міська рада вирішила:

Припинити повноваження Голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики Олексієнка Олега Миколайовича.

Електронна петиція про припинення повноважень голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики Олексієнка Олега Миколайовича була винесена на розгляд другої сесії Богуславської міської ради, яка відбулася 05.08.2019 року. У зв'язку з тим, що проект рішення при голосуванні не набрав необхідної кількості голосів рішення не було прийнято та питання знято з розгляду.