Про підтримання рішення що до повноважень членів депутатських комісій в обраному складі, та безпосередньо відносно Олексієнка О.М.

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Нещодавно відбулися вибори до Богуславської ОТГ, в результаті чого було легітимно обрано місцеву владу. Не дивлячись на це, окремими особами активно здійснюються дії по дестабілізації з налагоджування дієвої та результативної роботи яку зобов`язані виконувати члени обраної влади. А саме, з боку певної групи осіб, відбуваються постійні безпідставні нападки, з перекручуванням фактів біографії та банальним «поливанням брудом», по відношенню до законно обраного депутата ОТГ Олексієнка О.М., зокрема, що до його призначення на посаду Голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики в Богуславській міській раді. Мотивацією для цього ініціатори вказують наступну - «Дана подія викликала велике обурення серед жителів Богуславської громади».
Проаналізувавши активність жителів нашої громади, що до підтримання петиції «Проти Олексієнка О.М.», чітко вбачається наступне - ніякого отого масового «великого обурення» насправді не існує. Даний факт викликає логічні підстави вважати що, ця група осіб, таким чином намагається маніпулювати свідомістю жителів нашої громади, з метою лобіювання власних інтересів. При цьому, використовує будь-які важелі впливу, аби не допустити до владних посад «нових і незаангажованих» осіб, та насправді таким чином мають наміри домогтися призначення «вигідних» їм кандидатів.
Тому, з метою запобігання в створенні подібних «брудних» прецендентів впливу, що в майбутньому матимуть негативні наслідки в розвитоку громади, прошу не йти на такого роду провокації, та не підтримувати розгляд «Проекту рішення Про припинення повноважень Голови постійної депутатської комісії з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики Олексієнка Олега Миколайовича», а діяти згідно встановлених процедур та в інтересах всієї громади, а не окремої групи осіб.

Дата створення:

Станом на 6 квітня петицію підписали 64 особи з 100 необхідних.