Підтримати ФК "Гончарі"!

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Футбольний клуб “Гончарі” м. Богуслав в 2019 році виграв першість
Київської області серед команд першої ліги і вибороли право в 2020 році
виступати у Вищій лізі Київської області з футболу. Наразі ФК «Гончарі» є однією дорослою командою яка представляє увесь Богуславський район в Київській області.

В 2019 році фінансування команди відбувалося за рахунок
постійних меценатів спорту на Богуславщині, без жодної допомоги за рахунок бюджетних коштів.

В 2020 році команда «Гончарі» буде виступати у Вищій лізі Київської області, що сюттєво збільшує витрати повязані з участь в турнірі. Команда звертається до Богуславського ОТГ з проханням співфінансування 50/50 та виділення коштів для участі команди в обласних змаганнях щоб гідно представляти наше славне містоі район та бути прикладом для молоді, яку в подальшому залучати в ряди
команди.

У зв’язку з вищезазначеним звертаємося до голови, депутатів та Виконавчого комітету Богуславського ОТГ з проханням розглянути та підтримати команду «Гончарі» в 2020 році та передбачити кошти в бюджеті ОТГ в розмірі 400 тис. грн. для співфінансування ФК “Гончарі” у Вищій лізі Київської області з футболу.
Сподіваємося на Вашу підтримку та послідовність дій і розраховуємо, що при розгляді питання розподілення вільного залишку бюджету 2020 року будуть виділені решта коштів, що дасть можливість команді почати підготовку до нового сезону, який розпочинається навесні 2020 року та гідно представляти місто на обласному рівні!

Питання, щодо фінансової підтримки ФК "Гончарі" було розглянуто на засіданні виконкому 16 січня 2020 року та прийнято рішення № 12/1.