Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Про запобігання реорганізації (ліквідації) МКМУ "Госпрозрахункова поліклініка профілактичних оглядів" 251 21
Створення терапевтичного відділення в мікрорайоні Будівельників-Миру. 198 27
ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ НА ЗНИЩЕННЯ АМБРОЗІЇ ПОЛИНОЛИСТНОЇ 169 10
Звільнення начальника Управління патрульної поліції Шкроба А.О. 145 7
Встановлення підземних смітників на просп. Незалежності, 108-116 129 10
облаштування пiшохiдного переходу по вул. Заставнянській 70 19
Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів на вул. Алма-Атинська, 7, 9, 9-А у 2019 році 60 12
Збільшення кількості тролейбусів на маршруті № 11 54 21
Маршрут по вул. Сторожинецькій 47 7
За звільнення від сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування електромобілів та інших екологічних видів транспорту. 43 27
Тема звернення Підписали Залишилось
Створення терапевтичного відділення в мікрорайоні Будівельників-Миру. 198 27
ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ НА ЗНИЩЕННЯ АМБРОЗІЇ ПОЛИНОЛИСТНОЇ 169 10
Звільнення начальника Управління патрульної поліції Шкроба А.О. 145 7
Встановлення підземних смітників на просп. Незалежності, 108-116 129 10
облаштування пiшохiдного переходу по вул. Заставнянській 70 19
Збільшення кількості тролейбусів на маршруті № 11 54 21
Маршрут по вул. Сторожинецькій 47 7
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Облаштування майданчика за адресою Авангардна, 15

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КАСПРУК ОЛЕКСІЙ ПАВЛОВИЧ

Шановна Зоряно Володимирівно!

Електронна петиція № 189 щодо облаштування дитячого майданчика на розі вулиць Авангардна та В. Сосюри, яка набрала 263 голоси, за Вашою участю з виходом на місце 17.09.2019 року попередньо розглянули фахівці департаменту житлово-комунального господарства, департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, управління контролю за благоустроєм міста міської ради із залученням директора ПП «Порядок в домі» Чернецького Б.А. та депутата міської ради Яринича М.Ф.
Земельна ділянка орієнтованою площею 0,05 га за адресою Авангардна, 1 внесена до Переліку дитячих майданчиків міста Чернівці рішенням 14 сесії XXIV скликання від 25.09.2003 року № 297.
Інформуємо,що відповідно до пункту 8. «Дитячі майданчики» розділу 6. «Благоустрій прибудинкових територій» Державних будівельних норм України. ДБН Б.2.2-5:2011 «Благоустрій територій» дитячі майданчики треба озеленювати посадками дерев і кущів, обсаджувати по периметру смугою зелених насаджень. Дерева із східного і північного боку майданчика треба висаджувати не ближче, ніж 3 м, а з північного та західного боку - не ближче, ніж 1 м від краю майданчика до вісі дерева. На дитячих майданчиках заборонено висаджування дерев з колючками, а також рослин з отруйними плодами. Таким чином, влаштування огорожі навколо дитячих майданчиків діючими будівельними нормами не передбачено.
За результатами попереднього розгляду петицію вирішено підтримати та за умови дольової участі мешканців прилеглих будинків частково замінити старе непрацююче обладнання, влаштувати покриття майданчика не з гумового, а менш затратного матеріалу. Для більш сучасного благоустрою майданчика, забезпечення його освітленням та ігровими конструкціями мешканцям запропоновано підготувати проект для участі у програмі Бюджету ініціатив чернівчан.
Для забезпечення належного санітарного стану майданчика та прилеглої до нього території директор ПП «Порядок в домі» зобов'язався забетонувати та огородити контейнерний майданчик для сміттєвих баків.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради № 312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» департамент житлово-комунального господарства міської ради готує проект рішення міської ради про розгляд зазначеної петиції. Про дату та час розгляду петиції на засіданні міської ради Вас буде повідомлено додатково.

Станом на 22 вересня надано відповідь на 328 петицій Переглянути