Заборонити проведення гей-парадів та фестивалів рівності в Чернівцях

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

У зв’язку з появою на рекламних конструкціях анонсу на липень так званого фестивалю рівності, де пропагується аморальна поведінка, руйнівна для інституту сім`ї, прошу Чернівецьку міську раду заборонити проведення в місті гей-парадів, фестивалів рівності та всіх інших заходів пропаганди содомського збочення. Пам’ятаймо, що Бог назвав гомосексуалізм гидотою (Левит 18:22).

Шановний Миколо Івановичу!

Вашу електронну петицію №200 щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності в Чернівцях попередньо розглянуто посадовими особами міської ради.
Інформуємо, що відповідно до вимог Положення про електронні петиції в місті Чернівцях здійснюється підготовка проекту рішення міської ради «Про розгляд електронної петиції Гунька Миколи Івановича щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності в М.Чернівцях», яке планується винести на розгляд сесії Чернівецької міської ради, яка відбудеться в серпні 2018 року.
Про дату та час розгляду Вас буде повідомлено додатково.

10.09.2018
Шановний Миколо Івановичу!
Вашу електронну петицію щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності в Чернівцях попередньо розглянуто на сесії міської ради.
Було вирішено підтримати звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо захисту .інституції сім'ї в Україні, схвалене рішенням обласної ради від 23.05.2018 р. №73-22/18.

Сканкопія рішення мської ради та депутатського звернення у додатку.