Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
НЕ ДОПУСТИТЬ ЧП, при котором особо ядовитый отравляющий газ уничтожит значительную часть населения Каменского и всё живое в Аулах и близлежащих поселках 221 50
Сортируем мусор- сохраняем экологию города! 181 46
Борьба с амброзией 158 36
Реконструкція або відновлення дорожнього покриття пішохідної зони Південного району вздовж проспекту Конституції. 145 30
Присвоєння назви вулиці ім. Кузьми Скрябіна. 129 1
Увольнение начальника управления экологии и природных ресурсов 121 42
Лотерея¡!!! Ігрові автомати! 121 43
Не хочеш потурати, значить пора речі збирати 112 56
Про звільнення Начальника управління транспортної інфраструктури та зв`язку Конельского Дмитра Павловиача за ВІДМОВУ виконувати рішення Виконавчого комітету №1 від 24.01.2018 106 14
Забезпечення права на освіту та припинення будь-якої дискримінації проти нещеплених дітей 101 52
Тема звернення Підписали Залишилось
Блакитне озеро(Єлизаветівський котлован). Доручення КМР та міському голові стосовно земель у ком. власності Кам'янського 64 64
пассажироперевозки 58 66
Безпечний міський транспорт для мешканців міста 40 64
ЕКОЛОГІЯ У МІСТІ КАМ'ЯНСЬКЕ - 2 38 86
Проведення відкритих громадських обговорень по районах міста із низки питань життєдіяльності Кам'янського 30 70
Вернуть Прометею вечный огонь 30 81
Ремонт дороги по вул. Колеусівська 24 70
Долой воров в городском совете. 21 77
Маршрут#17 19 77
о необходимости места спуска лодок на воду 14 77
ЕКОЛОГІЯ У МІСТІ КАМ'ЯНСЬКЕ - 2 38 86
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Дозволити лівобережній частині міста відключатися від ЦО

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Ваша петиція щодо надання дозволу мешканцям лівобережної частини міста відключатися від централізованого опалення, опрацьовано департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що у зв’язку з недопущенням розбалансування центральної системи опалення міста видача дозволів на встановлення індивідуального опалення в лівобережній частині міста тимчасово припинено.
Також повідомляємо, що відповідно до «Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання», затвердженого Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 22.11.2005 №4 рішення про відключення будинку від системи централізованого опалення з улаштуванням індивідуального опалення повинно бути підтримане всіма власниками приміщень у житловому будинку.

Станом на 22 вересня надано відповідь на 181 петицію Переглянути