Заперечення можливості підвищення тарифів на пасажирські перевезення до наступних виборів міського голови м. Дніпро

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ми, мешканці м. Дніпро, ЗАПЕРЕЧУЄМО МОЖЛИВІСТЬ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ на пасажирські перевезення, на ВСІХ автобусних маршрутах м. Дніпро, ДО НАСТУПНИХ ВИБОРІВ міського голови м. Дніпро.
ПРИЧИНИ нашого рішення – ВСІМ ВІДОМИЙ ФАКТ, що усі без виключення підприємства-перевізники, протягом останніх років не надають необхідну кількість транспорту на маршрути, і таким чином НЕ ДОТРИМУЮТЬСЯ РОЗКЛАДУ РУХУ по маршрутам, який запланований та передбачений договором на перевезення.

Всі дані подані перевізниками, у яких подані витрати перевізників, не відповідають і не можуть відповідати дійсності. Ці данні можуть бути достовірними, тільки за умови ВИКОНАННЯ РОЗКЛАДУ РУХУ НА МАРШРУТАХ.
ФАКТИЧНІ ДАНІ ПО КОЖНОМУ МАРШРУТУ, ПО КОЖНОМУ ДНЮ ЗА 2018-2019 роки, у вільному доступі на сайті http://gortrans.com.ua ТА ПІДТВЕРЖУЮТЬ НЕВИКОНАННЯ РОЗКЛАДУ РУХУ!

Також, як приклад, з 23 червня 2018 була фактично змінена вартість проїзду на заміському автобусному маршруті № 77 з 7 до 10 грн, ВСІ ОБІЦЯНКИ керівництва ТОВ «Технополіс», як ТИПОВОГО представника перевізників в м. Дніпро, а також договірні обов’язки – НЕ ВИКОНАНІ! Але керівництво на цей момент вважає, прийнятним підвищення тарифу НЕ ЗАЛЕЖНО ВІД ВІДСТАННІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ!

На підтвердження – факт НЕВИКОНАННЯ СВОЇХ обов’язків та обіцянок, а також якість перевезення на маршруті № 77 зафіксовано у ПЕРШИЙ ДЕНЬ підвищення тарифу 23.06.2018, на відео за цим посиланням https://www.youtube.com/watch?v=PQ_fM1Gfrd4

Розглянувши електронну петицію про заперечення можливості підвищення тарифів на пасажирські перевезення до наступних виборів міського голови, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 24.10.2018 № 43/36 (зі змінами), Протокол №12 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 26.06.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.