Патрулювання спальних районів міста силами Національної поліції та Національної гвардії

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

За останні роки криміногенна ситуація у районах міста значно погіршилася. Скоєно багато нападів на людей, пограбувань, розпиваються спиртні напої у громадських місцях, здійснюється продаж алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім. На кожному кроці завуальовано працюють точки з ігровими автоматами.
Вимога до керівників міста, спільно з Національною поліцією та Національною гвардією забезпечити патрулювання міста, особливо спальних районів, для поліпшення громадського порядку.

Розглянувши електронну петицію про забезпечення патрулювання спальних районів міста Дніпра Національною поліцією України та Національною гвардією України, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 30.03.2016 № 38/5 (зі змінами), Протокол №15 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 29.07.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 1084 особи з 1000 необхідних.