Відновлення централізованого опалення від Придніпровської ГРЕС для мешканців Лівого берега

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

24.07.2019 року депутатами Дніпровської міської ради з метою вдосконалення системи централізованого опалення було прийнято рішення №32/47 про надання дозволу на передачу з балансу КП "Коменергосервіс" на баланс КП "Теплоенерго" активів та обладнання для передачі тепла для населення. Внаслідок цього рішення було проведено роботи з перепідключення мереж опалення від Придніпровської ГРЕС до районних газових котелень, перед самим початком опалювального сезону мешканці лівого берегу побачили оголошення про збільшення для них тарифу на теплопостачання майже в два рази,, хоча жодного слова про зміну схеми централізованого теплопостачання немає. Жодного громадського обговорення з цього приводу проведено не було. Вимагаємо від міської влади відновити постачання теплової енергії від Придніпровської ГРЕС, що призведе до непідвищення тарифів на опалення для населення, не знищенню кількакілометрової теплоцентралі від Придніпровської ГРЕС до спальних мікрорайонів, непогіршенню екологічної ситуації в річці Дніпро внаслідок скидання надлишкового технологічного тепла від виробництва електричної енергії!!!

Розглянувши електронну петицію про відновлення послуг централізованого опалення від ВП «Придніпровська ТЕС» ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» для мешканців лівого берега міста Дніпра, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 30.03.2016 № 38/5 (зі змінами), Протокол №19 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 05.11.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 1172 особи з 1000 необхідних.