Утеплення фасаду з частковою заміною вікон у КЗО "СЗШ 45" ДМР

Шановний Борис Альбертович!
Сподіваємося звернути Вашу увагу на проблеми КЗО «Середня загальноосвітня 45» Дніпровської міської ради (адреса: м.Дніпро, вул. С.Ковалевської, 88-а).
Наша школа збудована в 1979 році і з того часу не бачила капітального ремонту ( 41 рік).
У 2017 році директор школи Мельник О.А. звернувся до Департаменту гуманітарної політики з проханням про допомогу; міською владою був замовлений проект ремонту нашої школи КП «Дніпроінвестпроект», проведені заміри теплопровідності будови. За підсумками були зроблені невтішні висновки, що теплоізоляція дуже погана. Тому нормальний температурний режим взимку підтримувати неможливо (температура взимку в останні роки підіймалась не вище 13′С, цього року ситуація краща, але лише за рахунок аномально теплої зими). Проект був зроблений, нам було гарантовано, що наша школа в Програмі на утеплення. Проект десь існує, та немає ніякої дії.
Ми не сидимо на місці, знаходили можливість робити часткові ремонти. Але час іде, школа потребує більших зусиль, без допомоги міської влади це неможливо.
Ви особисто опікуєтесь питанням благоустрою великих шкіл-тисячників (таких шкіл небагато, а деякі вже реконструйовані). У нас навчається більше 1000 дітей, ми потрібні мешканцям мікрорайону, тому сподіваємось, що наше питання буде Вами розглянуте.
З великою повагою та великими сподіваннями батьки та вчителі КЗО «СЗШ No45» ДМР

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 6 квітня петицію підписали 687 осіб з 1000 необхідних.