Будівництво водозабору та водогону смт. Таромське Дніпропетровської області

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Звертаються мешканці смт. Таромське Дніпропетровської області майже втративши надію.
Вже на протязі багатьох років наші селища залишаються без питної води. В ХХІ сторіччі, в місті мільйоннику одному із самих потужних промислових регіонів України, в місті де розвивається космічна галузь, мешканці цього міста кожен день вимушені ходити з відрами за питною водою. В будь яку погоду, в будь яку пору року старі люди та діти тягають на собі ємності з питною водою і це при тому, що наші селища розташовані вздовж р. Дніпро. Для вирішення цього питання міською владою був розроблений робочий проект з будівництва водозабору та водогону для водозабезпечення наших селищ, мало того, цей проект отримав позитивний висновок державної будівельної експертизи і може бути реалізований. Вартість цих робіт, згідно кошторисної документації, складала близько 160 млн грн. але на жаль у міської влади знаходяться інші пріоритети, такі як реконструкція центральних вулиць міста за майже 140 млн (реконструкція вул., Короленко) які в кінцевому результаті адміністративним судом визнанні такими, що проведенні з грубим порушенням Українського законодавства, а будівництво водогону з водозабором знов не є на порядку денному міської влади. На жаль терпець мешканців на грані, вже немає змоги дивитися на витрачання коштів громади на забаганки місцевої влади, а наші потреби знаходяться поза увагою. Просимо Вас нарешті вирішити це питання. В разі подальшого ігнорування наших вимог ми будемо вимушені вдатися до акцій прямої дії для впливу на «нашу» владу. Всі ми люди, і Ви в першу чергу також. Тому вимагаємо як найшвидше забезпечення комфортних умов умов для життя населення смт. Таромське. З надією на порозуміння, мешканці смт. Таромське.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 7 квітня петицію підписали 74 особи з 1000 необхідних.