Камeри відeоспостeрeжeння в навчальні класи у всіх школах м.Дніпра

ОСВІТА

Батьки вважають, що відеоспостереження - це найкращий спосіб забезпечити безпеку своїх дітей в класах.
Забезпечити наших дітeй якісними, комфортними та безпечними умовами перебування у закладах загальноі сeрeдньоі освіти – безпосередній обов’язок адміністрації та органів влади.

Встановлення камер відеоспостереження в класах закладів освіти дозволить :

- підвищити рівень безпеки перебування дітей в школі;
- отримати батькам технічну можливість спостереження в режимі реального часу за життям своєї дитини;
- стимулювати співробітників загальноосвітнього закладу у більш якісному виконанні своїх професійних обов’язків;
- можливо, це навіть могло б виправдати вчитeлів в деяких нещасних випадках, коли дитина травмується через власну необережність та вчитeль дійсно нічого не міг зробити.

Розглянувши електронну петицію про встановлення камер відеоспостереження у навчальних класах комунальних закладів шкільної освіти Дніпровської міської ради, автором якої Ви є, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 24.10.2018 № 43/36 (зі змінами), Протокол №6 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 02.04.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.