Ремонт дороги та створення пішохідного тротуару від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80 (на ж/м Лівобережний - 3)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ініціативна група підприємств за адресою вул. Березинська, 24-А та вул. Березинська, 80, звертається до Вас з проханням посприяти у вирішенні питання щодо асфальтування/капітального ремонту пошкодженого дорожнього покриття проїздної частини та відсутності пішохідної доріжки на ділянці дороги на ж/м Лівобережний-3 за адресою: від вул. Генерала Захарченко, буд. 14 до вул. Березинська, буд. 80.
На нашій ділянці (вул. Березинська, 24-А ) проїздна частина дороги сильно пошкоджена після осінньо-зимового періоду.
За даною адресою не передбачено пішохідну частину дороги взагалі, що становить небезпеку для життя та здоров`я працівників підприємств, які знаходяться на данній ділянці дороги. Наші працівники змушені проходити по проїздній частині , оскільки частина дороги яка відведена для пішохідів, не придатна для пересування по ній.
Тому ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані як для проїзду водіїв, так і для руху пішохідів.
Висловлюємо прохання до підписання цієї петиції, яка може посприяти відновленню інфрастуктури даної ділянки дороги та забезпечити беспечне пересування працівників наших підприємств та мешканців житлового масиву.

Розглянувши електронну петицію про ремонт дорожнього покриття та улаштування тротуарів по вул. Березинська (від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80), автором якої Ви є, повідомляємо таке.
Відповідно до пункту 3 Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням міської ради від 24.10.2018 № 43/36 (зі змінами), Протокол №6 засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій від 02.04.2019 з висновками та пропозиціями передано міському голові для подальшого розгляду та опрацювання.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 1022 особи з 1000 необхідних.