Про заборону розміщення МАФів (малих архітектурних форм), тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині ДРОГОБИЧА

ІНШІ

З метою збереження належного архітектурного вигляду центральної (історичної) частини міста Дрогобича, створення зручних умов для пересування мешканців міста, збереження історичної цінності та туристичної привабливості на площі Замкова Гора та інших центральних площах та вулицях міста, пропонується заборонити виїзну торгівлю з малої архітектурної форми (візка,тощо), розміщення МАФів (малих архітектурних форм), тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині ДРОГОБИЧА (в зоні історичної частини міста).

Дозволити виїзну тогрівлю лише на час проведення загальноміських заходів або ярмарок.

Окремо вимагаємо прибрати з площі ЗАМКОВА ГОРА об’єкту, який встановлений 14 лютого 2018 року на цій площі, шляхом її демонтажу.

Шановний Олег Іванович. 12.04.2018 року на сесії Дрогобицької міської ради було розглянуто проект рішення "Про заборону розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині м. Дрогобич (в межах історичного ареалу міста)" . Результати поіменного голосування: https://drohobych.rada4you.org/divisions/2018-04-12/67

Також повідомляємо, що запроваджено е-торги на проведення загальноміських заходів та ярмарків. Що дозволить відкрито і прозоро контролювати увесь процес.

Також було зобов'язано підприємця демонтувати з площі ЗАМКОВА ГОРА об’єкт, який встановлений 14 лютого 2018 року. На сьогодні об'єкт демонтовано