Про очищення міста від реклами у недозволених місцях

Місто Дрогобич неприємно вражає туристів надмірною кількістю реклами, яку вивішують у не відведених для цього місцях. Нею заклеюють зупинки, кіоски, стовпи і дерева. Це псує естетичний вигляд міста, перетворюючи Дрогобич з культурного та історичного центру в очах туриста у центр хаотичної торгівлі та низького рівня сервісу.
Рекламними оголошеннями буквально завішані всі вулиці міста а сліди того, що їх хтось чистить з'являються дуже рідко. За день перебування у місті один з авторів петиції знайшов лише одну сітку для захисту від вуличної реклами на стовпі біґборду.

Ознайомитися з численними фотографіями проявів такого варварства можна тут:

Наші вимоги:

1. Повне очищення міста від реклами у недозволених місцях. Зупинити бездіяльність комунальних служб у цьому напрямку та налагодити їхню роботу для очищення міста.
2. Збільшення кількості спеціально відведених місць для такої реклами.
3. Збільшення кількості захисних сіток на стовпах та інших об'єктах.
4. Посилення контролю над вивішуванням реклами у недозволених місцях та посилення покарання за це.

Доброго дня, розгляд Вашої петиції відбулося на засідання Виконавчого комітету, а саме 17 листопада - http://drohobych-rada.gov.ua/poryadok-dennyj-zasidannya-vykonavchogo-komitetu-17-lystopada-2016-roku-2/

Відповідь прикріплено, а також публікуємо (http://drohobych-rada.gov.ua/analiz-regulyatornogo-vplyvu-do-proektu-rishennya-vykonavchogo-komitetu-drogobytskoyi-miskoyi-rady-pro-zatverdzhennya-pravyl-rozmishhennya-zovnishnoyi-reklamy-u-misti-drogobychi/)