Єдина система

Лед Еран 13 4
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Розірвання договору з ТзОВ “Відродження-2011” як справедливість за 9 років пустого очікування 152 17 січня 6

Станом на 25 січня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Надати дозвіл ТОВ «Відродження-2011» на зміну цільового призначення земельної ділянки за адресою площа Героїв ,16.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАТВІЙЧУК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

09.01.2020 74-п

Автору петиції «Про надання дозволу ТОВ «Відродження-2011» на зміну цільового призначення земельної ділянки за адресою площа Героїв,16»
п.Кілко І.Р.
ikilko@ukr.net

Шановна Ірино Романівно!
На Ваше звернення, у вигляді електронної петиції «Про надання дозволу ТОВ «Відродження-2011» на зміну цільового призначення земельної ділянки за адресою площа Героїв,16» від 06 грудня 2019 року, яка набрала необхідну кількість підписів, повідомляємо наступне.
Питання надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки належить до компетенції Калуської міської ради, за винятком земель, що перебувають у приватній власності.
Згідно з :
-абзацом 2 ч.1 ст.20 Земельного кодексу України - Зміна цільового призначення земельних ділянок здійснюється за проектами землеустрою щодо їх відведення.
- ч.3 ст.20 Земельного кодексу України - Зміна цільового призначення земельних ділянок приватної власності здійснюється за ініціативою власників земельних ділянок.
- абзацом 4 ч.3 ст.20 Земельного кодексу України - Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється, розробляється на замовлення власника земельної ділянки без надання дозволу Радою міністрів Автономної Республіки Крим, органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування на його розроблення.
Отримання дозволу органу місцевого самоврядування для виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка перебуває в приватній власності не передбачено законодавством України та суперечить нормам Земельного кодексу, наведеним вище.
Після розроблення проекту землеустрою на зміну цільового призначення земельної ділянки власник зобов’язаний подати його на затвердження органу місцевого самоврядування. Тож рішення про це прийматиметься на сесії Калуської міської ради.

Міський голова Ігор Матвійчук

Вик.Т.Нижник, 62822, Р.Кузик