Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 193 громади!
Тема звернення Підписали Залишилось
Заборонити таксистам паркуватись на пл.Відродження на період різдвяних свят 61 57
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

“Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста”

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Андрію Заровінському
електронна пошта:
andriyzarovinskyy@gmail.com

Коломийським міським головою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019 р. № 3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 16.01.2020 р. № 10-р «Про електронну петицію «Про заборону розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста та історичному ареалі міста» (копія додається).
Розглянувши пропозиції відділу архітектури та містобудування міської ради та постійної комісії з питань підприємництва, регуляторної політики, архітектури, містобудування, транспорту та зв’язку, вирішено підтримати електронну петицію.

Додаток: розпорядження міського голови від 16.01.2019 №10-р

Станом на 28 січня надано відповідь на 4 петиції Переглянути