Єдина система

Відремонтувати дорогу по вул. Винниченка 62 18
Дитячий майданчик в парку імені Лесі Українки 61 29
Впорядкування нумерації будинків та забезпечення під'їзду до них. 55 25
Вжити заходи що до припинення діяльності місця незаконої торгівльі "Спиртними напоями" , по вул.Фестивальна 54 51
Встановленя освітлення по вул.Федора Одрача 27 35
Щодо звернення до Верховної Ради України з проханням підтримати ініціативу обраного президента Зеленського В.О. про призначення дати інавгурації на 19.05.2019 року! 9 51
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Заборона пересувних цирків з тваринами 179 11 червня 9

Станом на 16 червня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Потреба у відеонагляді, на вулицях міста!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КІНДЕР ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ

Повідомляємо, що Ваше звернення щодо встановлення на вулицях і площах міста камер відеоспостереження розглянуто в межах наданих повноважень.
Питання облаштування місць масового перебування людей камерами відеоспостереження є досить актуальним. Це сприяє ефективному реагуванню правоохоронних органів на зафіксовані ними порушення законодавства, розкриттю кримінальних правопорушень, вчинених в умовах вулиці по «гарячих слідах», стимулює громадян до дотримання встановлених правил поведінки під час перебування в громадських місцях.
Встановлення на вулицях і площах міста камер відеоспостереження розпочато з 2013 року. З цією метою міською радою затверджувались міські програми профілактики правопорушень і злочинів на кожен бюджетний рік, якими передбачались певні кошти. На даний час камери відеоспостереження встановлені в центральній частині міста, на Привокзальній площі, а також на вулицях Незалежності (в районі «Черьомушок»), Володимирській (в районі АЗС «Окко»), на важливих перехрестях: Володимирська – Незалежності – Сагайдачного, Варшавська-Володимирська та Брестська – В.Кияна – Ярослава Мудрого, а також в міському парку ім. Л.Українки. На зазначені цілі з міського бюджету було виділено коштів на загальну суму 244,0 тис.грн.
На 2019 рік по міській програмі профілактики правопорушень і злочинів на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.02.2018р. №34/4 передбачено видатки в сумі 73,0тис.грн. на встановлення камер відеоспостереження на вокзалі ст. Ковель. На даний час проводиться робота по визначенню виконавця робіт.
За інформацією Ковельського відділу поліції встановлення камер відеоспостереження в громадських місцях та на важливих перехрестях позитивно вплинуло на кількість виявлених вуличних злочинів та скоєних адміністративних правопорушень, а виведення їх на чергову частину відділу поліції – на ефективність негайного реагування на зафіксовані камерою порушення закону, розкриття вчинених злочинів за «гарячими слідами». Спільна робота в цьому напрямку міської влади та Ковельського відділу поліції буде продовжуватись і надалі.

Станом на 16 червня надано відповідь на 6 петицій Переглянути