Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Потяг №142 Львів-Бахмут/Бахмут-Львів 110 17 грудня 0
Капітальний ремонт ділянки автодороги Вараш-Полиці 116 5 грудня 0
Пропозиція про створення дитячої художньої школи. 120 5 грудня 0
Порожнeча в міськраді 101 16 жовтня 0
Прохання збереження цілісності меж земельної ділянки (рекреаційного призначення) Комунального закладу «Парк культури та відпочинку» площею 31,42 га. 107 23 серпня 0

Станом на 26 березня усього прийнято до розгляду 7 петицій Переглянути

Остання відповідь

Проти дороги від Громадського центру до вул. Паркової!

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АНОЩЕНКО СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

Розглянувши Вашу петицію "Проти дороги від Громадського центру до вул.Паркової", що зареєстрована у виконавчому комітеті Вараської міської ради за №08/02-3.96 від 08.01.2019 року інформуємо наступне.
14.01.2019 року в залі засідань виконавчого комітету відбулися громадські слухання з обговорення містобудівної документації - детальний план території в межах земельних ділянок (кадастрові номери 5610700000:01:007:0065, 5610700000) по мікрорайону Будівельників м.Вараш за участю мешканців міста, представників депутатського корпусу, виконавчої влади, де було прийняте рішення:
1.Існуючу вуличну мережу (внутрішньобудинкові та внутрішньомікрорайонні проїзди та доріжки) по м-ну Будівельників від проспекта Т.Шевченка до вул.Паркова залишити без змін.
2. Парковку автомобілів біля буд. 29/2 на 44 паркомісць не передбачати, а спланувати її біля будинку 29/1 з дозволеною кількістю паркомісць.
3. Зменшити парковку для автомобілів біля будинку 33/1 з 44 до 15 паркомісць.
4. Інші зауваження до детального плану території в межах земельних ділянок (кадастрові номери 5610700000:01:007:0065, 5610700000:01:007:0064) по мікрорайону Будівельників м.Вараш відсутні.
За результатом громадських слухань складено протокол, який направлено архітектору проекту Семенюку В.Ф. для внесення змін до проекту детального плану території.
Дана відповідь може бути оскаржена у встановленому порядку згідно із чинним законодаством України до суду.

Станом на 26 березня надано відповідь на 11 петицій Переглянути