ІНШІ

Звертаємося до вас з проханням здійснити співфінансування комунальної установи «Центральна районна бібліотека для дорослих централізованої бібліотечної системи Лановецького району Тернопільської області» у сумі 130000 грн. Дані кошти є необхідні для функціонування бібліотеки у 2018 році. Це дозволить зберегти кадровий потенціал закладу культури, забезпечити надання якісних послуг абонентам, а також сприятиме розвитку громадянського суспільства та зниженню соціальної напруги, зокрема на території населених пунктів Лановецької міської ради.

Шановний Сергію Петровичу!
Повідомляємо, що електрона петиція «Про фінансування комунальної установи «Центральна районна бібліотека для дорослих централізованої бібліотечної системи Лановецького району Тернопільської області» у 2018 році» буде винесено на розгляд постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, залучення інвестицій, зв’язку та сфери послуг.

Петицію підписали 103 особи з 100 необхідних.