Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Облаштування майданчика для вигулу собак в парку 900 річчя м. Луцька 302 16 вересня 9

Станом на 21 вересня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

"Зелена хвиля" на Соборності (правильна робота світлофорів)

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ПУСТОВІТ ГРИГОРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

У відповідь на Вашу петицію повідомляємо, що в рамках реалізації проекту № РLВU.02.01.00-06-0511/17-00 “Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька” (Програма транскордонного співробітництві Польща-Білорусь-Україна 2014-2020) між КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло» та виконавчим комітетом Луцької міської ради укладений договір на капітальний ремонт світлофорних об’єктів у м. Луцьку. В рамках даного договору передбачено встановлення автоматизованої системи керування дорожнім рухом (АСКДР), яка поєднає світлофори в єдину мережу.
Буде встановлено диспетчерський центр, де здійснюватиметься керування системою.
Стане можливим відпрацьовувати режим координованого керування світлофорами. На основі аналізу транспортних потоків можливо буде внести необхідні корективи в роботу світлофорів.
На просп. Соборності, Відродження та вул. Рівненській у м.Луцьку розміщено по декілька світлофорних об’єктів. Тому після впровадження АСКДР, керування даними світлофорними об’єктами стане можливо синхронізувати, аби позбутися заторів та покращити транспортне сполучення міста.

Станом на 21 вересня надано відповідь на 178 петицій Переглянути