Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 164 громади!
Тема звернення Підписали Залишилось
Приєднання приміщення колишнього дитячого поліклінічного відділення №2 (вул.Роксоляни 33-а) для організації навчального процесу СЗШ 65 421 49
Забезпечення транспортного сполучення Житлового комплексу "Пасічний" з іншими частинами міста 320 37
Про скасування рішення ВК ЛМР № 62 «Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті». 278 49
Повернення легендарного маршруту 72/75/75а вул.Суботівська - вул.Медової печери. 217 37
Переробка пластику та склотари 167 7
Запуск великогабаритних автобусів на маршруті №20 вул.Суботівська - вул.Польова 164 37
Збереження педіатричного відділення КНП "2-а міська поліклініка м. Львова" за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 61 134 58
відновлення тролейбусного маршрута № 10 129 20
Вимоги до транспортних що надають послуги з перевезення громадян жителів Львова на міських маршрутах 108 48
Доїзд в Рясне 103 26
Тема звернення Підписали Залишилось
спосіб олати проїзду в автобусах та маршрутках 80 44
Встановлення автоматів для продажу квитків для проїзду в трамваї та в тролейбусі на зупинках проходження маршруту або у самому транспорті 73 49
Запровадження «паперового» проїзного (абонемента) в автобусах і трамваях, тролейбусах у Львові. 69 51
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Покращити транспортне сполучення смт Рудне - Львів. 507 11 лютого 24
Негайне впровадження електронного квитка 530 7 лютого 20

Станом на 17 лютого усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

Надання у довгострокову оренду приміщення колишньої школи-інтернату №2 (м. Львів, вул. Короленка, 7) Місії "Центр Опіки Сиріт" УГКЦ для праці з дітьми-сиротами

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САДОВИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ

Ухвалою Львівської міської ради № 4553 від 24 січня 2019 року підтримано електронну петицію “Надання у довгострокову оренду приміщення колишньої школи-інтернату № 2 (м. Львів, вул. Короленка, 7) Місії “Центр Опіки Сиріт“ УГКЦ для праці з дітьми-сиротами“. Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку до наступного пленарного засідання підготує дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

Станом на 17 лютого надано відповідь на 42 петиції Переглянути