Ремонт відрізку дороги від вул.Винниківської с.Лисиничі до вул.Івасюка м.Винники

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

#КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ:

Відрізок дороги від вул.Винниківської с.Лисиничі до вул.Івасюка м.Винники має дуже великі вибоїни, а деякі глибиною більше 25см. Минулого року були меньші вибоїни, але оскільки на центральній вулиці м.Винник цього року відбувався капітальний ремонт, то обїзд був облаштований саме через дану дорогу, можливо, саме із за цього відбулось швидке знищення дорожнього покриття.

#ПРОБЛЕМАТИКА:

- Наражає на небезпеку життя та здоров'я водіїв та пасажирів через неналежний стан дорожнього покриття.
- Нанесення матеріальної шкоди власникам автомобілів.
- Автомобілі змушені обїжджати ями по зустрічній смузі, що може призвести до аварійних ситуацій.
- На даному відрізку дороги немає освітлення, тому це ще більше ускладнює рух по даному відрізку дороги.
- Відсутність нахилу та дренажної системи, що підвищує зношуваність.
- Відсутність нормальної основи для дороги, оскільки на цьому відрізку лежать лише бетонні плити, що призводить до швидкого з'явлення ям на стику між плитами.
- Бетонні плити також з часом вже частково зруйновані і є місця де просто стерчить арматура.
- м.Винники активно розбудовується і даний відрізок дороги міг би бути додатковим виїздом до окружної дороги, а також ще одним шляхом для вїзду у Львів, що в свою чергу розгрузило центральну вулицю м.Винник
- По даному відрізку дороги в даний час курсує громадський транспорт, а саме маршрутне таксі 29, який змушений обїжджати вибоїни по зустрічному напрямку.

#ВИМОГИ:

1) Негайне виділення коштів на ямковий ремонт відрізку дороги від вул.Винниківської с.Лисиничі до вул.Івасюка м.Винники.
2) Запланувати виділення коштів на розроблення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту відрізку дороги від вул.Винниківської с.Лисиничі до вул.Івасюка м.Винники.
3) Запланувати виділення коштів для проведення капітального ремонту від вул.Винниківської с.Лисиниці до вул.Івасюка м.Винники після проектно-кошторисної документації.

Дата створення:

Станом на 6 квітня петицію підписали 165 осіб з 1000 необхідних.