Про забезпечення м.Новий Розділ та м. Новояворівськ теплоносієм

Два міста на Львівщині опинились перед загрозою зриву опалювального сезону і можуть розділити сумну долю Алчевська та м. Сміли.
Неправильне управлінське рішення АРМИ щодо визначення (вдруге) управителя ПП "Гарант М" заборгованість якого перед трудовим колективом двох ТЕЦ - близько 14 млн.грн., заборгованість перед Трансгазом понад 400 млн.грн. ДК "Нафтогаз України" понад 600 млн.грн., не проведені підготовчі роботи по запуску системи, не ліквідовані пориви на теплотрасі з попереднього опалювального сезону. Порожні, не заповнені водою, теплотраси - це ознака того, що два міста Львівщини можуть просто замерзнути і в цих містах буде техногенна катастрофа та зрив освітнього процесу в школах та дошкільних закладах. Заклади охорони здоров'я також не зможуть нормально функціонувати при низьких температурах, відповідно й адміністративні споруди цих міст, підприємства та установи будуть "заморожені" і не зможуть нормально функціонувати. Це відіб'ється на соціально-економічних показниках міст та, найголовніше, здоров'ї громадян.
Ми вважаємо, що Львівська обласна рада повинна втрутитись у цю ситуацію та на позачерговій/черговій сесії ЛОР найблтжчим часом ухвалити відповідні звернення до найвищих посадовців держави, щодо катострофічної ситуації що склалася; передбачити з резервного фонду ЛОР та ЛОДА кошти на початок опалювального сезону в містах, погашення заборгованостей по зарплатах мешканців;
розробити схему, щоб у подальшому такі ситуації не ставалися!

Дата створення:

Станом на 31 березня петицію підписали 199 осіб з 1000 необхідних.