Включення території в проектовані межі міста Львова

ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ

Питання стосується земель, які розташовані в р-ні Білогорща м. Львів.
На даний час дана територія, як і більшість території Білогорщі відноситься до земель с/ради Зимна Вода. За наявною інформацією, території Білогорщі, будуть приєднанні до територій м. Львова, після погодження на всіх рівнях передбачених законодавством України.
Поцікавившись більш детально, щодо приєднання даних територій до м. Львова, виявлено – певні території не включені в проектовані межі м. Львова. А саме – землі, які примикають, до вулиць : Білогорська третя, Білогорська п’ята, Іванюти М., Білогорська четверта, Сушко-Скачківської Х. На даній території, про яку «забули» - побудовані домогосподарства, а також такі, на яких воно ведеться.
Дана територія де-факто відноситься до м. Львова, так, як всі погодження та дозволи видають служби, які включені в м. Львів, усі інженерні комунікації – від м. Львова, а саме : водовідведення, газ, електроенергія.
Враховуючи, ситуацію на даний момент, дана територія залишиться, як с. Зимна Вода, що в свою чергу створює дуже багато проблем для людей, котрі проживають на даній території, а саме – дітей не можливо буде віддати в садочок, школу м. Львова, будь – які адміністративні питання (наприклад довідка про склад сім’ї,…) – потрібно їхати в Зимну Воду чи Пустомити, з даними населеними пунктами немає прямого транспортного сполучення. Виходить колапс, що де-факто територія і домогосподарства на ній : м. Львів, де-юре : с. Зимна Вода.
Отож, просимо від імені всіх власників даної території – ініціювати включення даної території в проектовані межі м. Львова і включити цю територію, щоб одним «пакетом» всі проектовані межі Львова попали на подальше погодження передбачені законодавством України.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 11 грудня петицію підписали 128 осіб з 500 необхідних.