Ремені безпеки для дітей в Громадському транспорті м.Львова

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу ЛМР прийняти ухвалу , згідно якої заборонити перевезення дітей до 4 років у громадському транспорті , тобто автобуси трамваї та тролейбуси , все банальн і просто , вище перечислені транспортні засоби не обладнанні автокріслами або якщо вже говорити точніше то дитячими ременями безпеки . Скажете , що я з Вас сміюся ? Не зовсім , зрозумійте правильно , якщо дитина в 4 роки їде з мамою в громадському транспорті і робиться ДТП , то дитина отримує серйозні травми , то якщо прийняли ухвалу , штрафувати водіїв які не мають автокрісла, доречі повністю підтримую таку ідею , то будьте добрі вирішіть питання з громадським транспортом , а якщо вже зовсім серйозно і без жартів , то єдине , що потрібно зробити , щоб забезпечити дітей безпекою в громадському транспорті , це по факту , ремні безпеки якими можна обладнати сидіння в тих же автобусах тролейбусах і трамваях , та поставити відповідні таблички і знаки. приклад ременя безпеки я добавив , таких сидіть має бути хоча б 10 % від загальної кількості , також в тих сидіннях можна зробити більш мягкі крісла , ніж стандартні , і цього буде досить , тому вважаю свою пропозицію потрібною , та такою яка має бути підтриманою

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 12 грудня петицію підписали 27 осіб з 500 необхідних.