Ліквідувати смуги для руху громадського транспорту по пр.Чорновола

Нещодавно на проспекті Чорновола було змінено схему руху транспортних засобів, а саме: від кільця Чорновола-Липинського до перехрестя Чорновола-Під Дубом було запроваджено смугу для руху громадського транспорту, яку сформували за рахунок однієї із двох смуг загального призначення.
Також, уздовж пр.Чорновола ліквідовано "кишені" для зупинки громадського транспорту, у т.ч. і на відрізку від перетину Чорновола із вулицями Липинського та Варшавської.
Дані нововведення спричинили транспортний колапс у даному районі міста. Під'їзд як приватного транспорту, так і громадського до центральної частини міста (в т.ч. і для транзиту через неї) значно погіршився. Транспортний потік, який сформований на ділянці із двох смуг від Варшавської до кільця змушений перелаштовуватися в одну смугу, що спричиняє тягнучки, як на пр.Чорновола, так і на самому кільці Чорновола-Липинського, відповідно і на доїздах до кільця по вул.Липинського, а також на прилеглих вулицях до пр.Чорновола.
Зважаючи на дані незручності для тисяч Львів'ян, вимагаємо:
1. Негайно ліквідувати смугу для руху громадського транспорту, та зробити її загальнодоступною для всіх категорій ТЗ. Внести відповідні зміни у розташування дорожніх знаків та дорожньої розмітки.
2. Відновити "заїзні кишені" для зупинки громадського транспорту по всій довжині пр.Чорновола.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 12 грудня петицію підписали 584 особи з 500 необхідних.