Громадський транспорт

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Внести певні зміни в громадському транспорті, а саме :
1) Визначити так звану "Годину Пік" (для прикладу: з 7:30 до 10:30 та з 16:30 до 19:30) щоб точніше визначити ці години пропоную провести голосування в соціальній мережі або якимось іншим способом щоб визначити коли громадський транспорт найбільше навантажений. І в ці "Години Пік" зробити платним проїзд для пенсіонерів.
Пояснюю чому, на даний момент починають з'являтися велико габаритні автобуси, але й в них важко попасти в годину пік, я вже не говорю про маленькі маршрутки типу "Богдан".
2) Відмінити "Посвідчення" в громадському транспорті.
Замість посвідчень визначити певну суму компенсацій для людей в яких є посвідчення (для прикладу: зараз вартість проїзду коштує 7 грн, людина в день проїжджає мінімум 2 рази ( на роботу, з роботи) 7грн* 2 напрямки= 14грн * 5днів в тиждень = 70грн * 4тижні = 280грн, але так як я не економіст нехай краще люди в яких є компетенція порахують краще можливо внесуть свої корективи та поправки).
Пояснюю для чого це:
По перше багато людей їздять "зайцями" при вході в салон кажуть посвідчення коли водій каже пред'явіть, людина починає виправдовуватись що типу забув в дома або починає возмущатись. А так будуть вимушені всі платити і не буде смислу шукати виправдань.
По друге неодноразово бачив тай думаю всі знають як водії неохоче зупиняються на зупинках де є пенсіонери. А якщо будуть всі платити водію не буде різниці хто ти є.
3) Поки в нас немає електронних квитків, тай невідомо коли вони з'являться, пропоную внести певні зміни (яких може бути декілька варіантів):
Зобов'язати водіїв видавати квиток, щоб це була норма так як це дії в електротранспорті, а то коли просиш у водія свій законний квиток, то він на тебе так дивиться як на ворога народу.
Або щоб не відволікати водія від руху, що на мою думку краще та зручніше для всіх. Як для водія так і для пасажирів. Бо коли водію дають гроші він відволікається (рахує решту), також дискомфорт для пасажирів яким вічно потрібно передавати гроші по салону і деколи не отримувати решту на зад.
Через це пропоную продавати квитки в кіосках так як це зроблено для електротранспорту, а в салоні поставити компостери та надати право перевіряти квитки контролерам (поки не з'являться електроні квитки).
Я вважаю ці варіанти зменшать кількість "Зайців"
А коли все ж з'являться електроні квитки пропоную поставити в автобусах турнікети які на передніх дверях будуть крутитись в сторону входу коли ти прикладеш свій електронний квиток, а на задніх та середніх в сторону виходу.
4) Також було б добре як би на всіх зупинках встановили інформаційні табло, щоб знати коли та за скільки приїде потрібний автобус.

Дата створення:

Станом на 25 лютого петицію підписали 117 осіб з 500 необхідних.