Продовження маршруту тролейбуса № 23.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В даний час у місті дуже неефективне та незручне транспортне сполучення зі станцією Скнилів, що на вул. Авіаційна з іншими районами міста.
Оскільки транспортне сполучення в даному випадку є незадовільним вважаю проблему актуальною і необхідною до розгляду.
Люди котрі приїжджають приміськими електропоїздами зі стрийського та самбірського напрямків змушені йти на міський транспорт аж на вулицю Городоцьку.
Маршрут автобуса №199 як і тролейбуса №7 пролягає до приміського вокзалу куди і прибувають дані електропоїзди. Міський автобусний маршрут №27 не забезпечує перевізний процес у робочі дні,а у вихідні та святкові дні взагалі не відбувається.
Існуюча інфраструктура дозволяє з мінімальними витратами продовжити цей маршрут. Тому пропоную продовжити тролейбусний маршрут № 23 з вулиці Ряшівської до станції Скнилів (вул. Авіаційна), що надасть більше зручності для людей та частково розвантажить у години пік міський транспорт в (в районі Привокзальна), що примикається до маршруту тролейбуса №23 на шляху його прямування.

Прошу Вас підтримати дану пропозицію щодо покращення перевізного процесу у місті Львові.

Дата створення:

Станом на 20 лютого петицію підписали 90 осіб з 500 необхідних.