Перенесення болардів блище до Площі Ринок та створення додаткової сотні паркомісць

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Пропоную розглянути питання , що до перенесення болардів ,
в даному випадку все максимально просто , станом на зараз боларди обмежують проїзд не лише на площу ринок а і на такі вулиці як Беринки Площа Катедральна , та вулиці федорова , виходить така собі дискримінація , всіх хто мають прописку в районі площі ринок можуть і мають право ледь не на приватний паркінг який обмежений болардами , відповідно мешканці інших районів не мають права на таку привілегію , пропоную повернутися до питання , для чого взагалі були встановлені боларди , мета , це обмежити проїзд саме на Площу Ринок , в той час , як як вулиця Беринки Площа Катедральна , та вулиця Федорова немають жодного відношення до тої ж Площі Ринок , отже як мінімум 100-ня місць для паркування не доступна простим смертним , тому прошу у випадку підтримки мешканців міста Львова , перемістити боларди , максимально близько до Площі ринок , щоб мати можливість створити мінімум 100-ню паркомість в яких наше місто має серйозну потребу , запропоновану схему добавив можете частково її відкорегувати , до речі , це збільшить службу болардів , бо фактично опускатися вони будуть виключно для трамваїв

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 лютого петицію підписали 14 осіб з 500 необхідних.