Концентрація зусиль (коштів) на один об’єкт.

Пропоную відмовитись від практики фінансування будівельних об’єктів по незначній частці від всієї вартості будівництва. За якої ніби починають здійснюються всі обіцянки депутатів перед виборами і ніщо не доводиться до кінця. Приклад Рудно за попередні роки - освоєні кошти на будівництво черги водопроводу і частково профінансовано добудови корпусу школи №74 і обидва об’єкти роками не приносять жодної користі бо недоведені до кінця і не здані в експлуатацію.
Пропоную діяти за принципом покійного Кірпи, який спромігся сконцентрувати кошти залізниці на конкретних об’єктах і в короткий час доводив їх до готовності з чого люди одразу мали реальну користь. Людина живе тут і зараз, яка реальна користь з побудови 10 коробок шкіл і умовно 10 закопаних кусків труби, окрім освоєних за це кимось коштів і повідомлення виборців, що ось рух почався, але всіх грошей нема тому чекайте? Чи не краще чесно спитати людей, що є такий перелік об’єктів і потрібно визначитись, що робимо першочергово? Чесно визнати, що неможливо профінансувати всі обіцянки дані перед виборами і довести їх до кінця, визначитись з пріоритетами і вводити конкретні об’єкти в експлуатацію. Це, як на мене, було б чесно та по-господарськи і думаю львів’яни це б оцінили!
Дякую всім хто підтримає!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 лютого петицію підписали 24 особи з 500 необхідних.