Ліквідувати смуги Громадського транспорту по цілому місту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прохання ліквідувати смуги громадського транспорту в цілому хочаб на 1 місяць та проаналізувати ситуацію , чи зменшеться кількість заторів , якщо ситуація стане кращою , то в подальшому не повертатися до питання автобусних смуг
Також прошу створити комісію , яка подасть на розгляд ЛМР якусь нову ідею , що до ліквідації транспортного колапсу.
Що до автобусних смуг
1 Вулиця Городоцька Приміський вокзал , смуга як би присутня , але нею ніхто не користується , бо з 9.00-19.00 там розвантажується товар
2 Вулиця Чорновола після введення тої смуги місто зупинилося в заторі
3 Пр.Свободи тут взагалі сенсу немає , бо як не крути а автобуси і приватні автомобілі всі зустрічаються біля Готелю Джорж і дружньо стоять в одному заторі
4 Дуже вагомий аргумент . Відомий Британський ведучий Джеремі Кларксон переконав Бориса Джонсона в ті часи від був Прем'єр-міністром ліквідувати ті автобусні смуги , і знаєте сталося диво з лондона зникли затори
5 Це вже стосується не так автобусних смуг як автобусів в цілому .та ліквідації заторів , Скільки б ви тих автобусів не закупили , скільки б Ви не купили нових трамваїв , а Альтернативи метрополітену немає .
І та нісенітниця яку запропонували в управліні транспорту " йде мова про міську електричку" , яка в даному випадку допоможе нашому місту , як мертвому кадило , теж в даному випадку нічого не дасть , тому прошу вас , після ліквідації автобусних смуг забовязати управління транспорту підготувати адекватну дорожню карту проекту саме Метрополітену , я добавив файл приблизно так це все має виглядати , Сині лінії це наземні Червоні підземні , найближчі до центру станції , це Парк Франка та Порохова Вежа , Вагон не такий як в електричці а такий як в метрополітені з 4-ма парами дверей ,менше сидячих і більше стоячих місць , для меньшої затратності перемістити третю рейку на пантограф . Мета це посадка та висадка пасажирів до 1 хвилини з електричкою такого добитися не реально , дякую за увагу

Дата створення:

Станом на 6 квітня петицію підписали 154 особи з 500 необхідних.