ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Від імені ініціативної групи мешканців села Новоолександрівка в Дніпропетровської області, звертаємось до вас з проханням до підтримки нашого колективного звернення.
По вулицях Нова, Кленова, Яблунева, 50-річчя Перемоги, Крайня та Слов’янська, села Новоолександрівка Дніпропетровської області, вже тривалий час не здійснювався поточний та/або капітальний ремонт доріг, що призвело до неналежного стану дорожнього покриття, яке з кожним роком погіршується і створює незручності для його мешканців. Крім того, по вулицях відсутнє належне освітлення, через що у темну пору доби пересуватись на автомобілі, а тим паче пішки, вулицями майже неможливо та навіть небезпечно для життя.
На підставі викладеного, просимо ми просимо включити до бюджету на 2020 рік капітальний ремонт доріг та встановлення належного освітлення вулиць: Нова, Кленова, Яблунева, 50-ти річчя Перемоги, Крайня та Слов’янська, села Новоолександрівка Дніпропетровської області. Будь-ласка, підтримайте нашу петицію.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

На петицію до Новоолександрівського сільського голови «Ремонт доріг та встановлення належного освітлення вулиць: Нова, Кленова, Яблунева, 50-ти річчя Перемоги, Крайня та Слов’янська» повідомляємо, що виконавчим комітетом Новоолександрівської сільської ради протягом 2019 року була проведена паспортизація вулиць: Нова, Кленова, Яблунева, 50 річчя Перемоги, Крайня, Слов’янська в селі Новоолександрівка, внаслідок чого всі ці вулиці прийняті у комунальну власність громади.
Черговим кроком вирішення питання ремонту доріг та покращення освітлення цих вулиць буде розглянуто виділення коштів у першому кварталі 2020 року, після здачі річного звіту за 2019 рік.

Станом на 6 квітня петицію підписали 163 особи з 150 необхідних.