Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 193 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
БАТЬКИ ПРОТИ СКОРОЧЕННЯ АКАДЕМІЧНОГО ЛІЦЕЮ ім. В.МЕЛЬНИКА 119 11 грудня 0
ПЕТИЦІЯ про створення відділу захисту довкілля в м. Обухів 110 15 листопада 0
Петиція про встановлення відсоткового співвідношення між міською радою та батьками в оплаті вартості за харчування у комунальних навчальних закладах м.Обухів в розмірі 50%-міська рада,50%-батьки. 222 15 листопада 0
Забезпечення проїзду до ж/м Полянский-1 та Полянський-2 107 4 листопада 0
Ландшафтний Сімейний парк у “Фонтана” 150 28 травня 0

Станом на 28 січня усього прийнято до розгляду 7 петицій Переглянути

Остання відповідь

ПЕТИЦІЯ про присвоєння Академічному ліцею № 5 Обухівської міської ради імені загиблого героя АТО-ООС старшого лейтенанта Національної гвардії України Маркова Олександра

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію про присвоєння Академічному ліцею №5 Обухівської міської ради імені загиблого героя АТО-ООС старшого лейтенанта Національної гвардії України Марківа Олександра, аналогічне звернення: Громадської організації «Об’єднання сімей загиблих, померлих воїнів АТО «Ми пам’ятаємо Обухівщина» від 07.11.2019 №86, народного депутата України С.Вакарчука, відповідно до статті 25, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій Обухівської міської ради VІІ скликання, затвердженого рішенням Обухівської міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ , враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, культури, охорони здоров’я, сім’ї, молоді, спорту та з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями і об’єднаннями громадян,
ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА
1. Електронну петицію взяти до відома.
2. Повідомити авторам петиції, що відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», суб’єктом подання про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій є Обухівський міський голова.
3. Доручити Обухівському міському голові провести консультації з громадськістю і визначитись щодо можливості присвоєння Академічному ліцею №5 Обухівської міської ради імені загиблого героя АТО-ООС старшого лейтенанта Національної гвардії України Марківа Олександра.
Міський голова О.М.Левченко

Станом на 28 січня надано відповідь на 45 петицій Переглянути