Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Підвищення заробітної плати працівникам ЧАЕС відповідно до ст.12 ЗУ " Про загальні засади подальшої експлуатації і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС ..."

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ФОМІЧЕВ ЮРІЙ КИРИЛОВИЧ

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про звернення до Міністра екології та природних ресурсів України

З метою захисту прав і законних інтересів членів трудового колективу ДСП «ЧАЕС», враховуючи мітинг (мирне зібрання), що відбулось в м. Славутич 12 квітня 2018 року, відповідно до Регламенту Славутицької міської ради, Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись ст.ст. 10, 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями Європейської хартії місцевого самоврядування, представляючи інтереси Славутицької територіальної громади, діючі від її імені та в її інтересах,

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

1. Звернутися до Міністра екології і природних ресурсів України, Семерака Остапа Михайловича, з метою налагодження конструктивного діалогу між органами державної влади України та Атомпрофспілкою шляхом проведення переговорів з розгляду суспільно-важливого питання щодо стану справ у атомно-енергетичному та промисловому комплексі України (додається).
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань реалізації Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, протидії корупції, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики, і на секретаря міської ради В.В. Борисова.

Міський голова Ю.К.Фомічев

Станом на 17 липня надано відповідь на 15 петицій Переглянути