Єдина система

Спасемо культурну спадщину Слов*янська 101 9
Предотвратить снос зеленой зоны на ул. Шевченко 98 5
Створення міської навігації 84 14
тополиный пух - принять меры для ликвидации деревьев ( тополей) на которых он появляется !!! 84 30
Очень нужен ремонт участков дорог! 80 22
Напис на тролейбусах 76 14
Проблема бродячих собак 68 16
Тема звернення Підписали Залишилось
Необходимость обновления общей детской площадки по адресам: ул. Торская, д.50, ул. Торская, д.52 (бывшая ул. Коммунаров) 48 78
Виділення землі 21 62
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Виділення земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЯХ ВАДИМ МИХАЙЛОВИЧ

Василенко Н.В.
м. Слов’янськ

Розглянувши Вашу петицію стосовно виділення земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного, яка набрала 254 підписи з 250 необхідних, Слов’янська міська рада повідомляє наступне.
На пленарному засіданні сесії Слов’янської міської ради 27.06.2018 року був розглянутий проект рішення міської ради «Про надання земельної ділянки у постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ МІСТА СЛОВ’ЯНСЬКА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ».
Зазначений проект рішення було підтримано більшістю депутатів міської ради і прийнято рішення №3-ХLVIII-7 від 27.06.2018 (копія додається), на підставі якого земельна ділянка площею 0,3488 га за адресою м.Слов’янськ, вул.Вчительська, 17 надана у постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ МІСТА СЛОВ’ЯНСЬКА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» для будівництва та обслуговування храму.
Таким чином, питання, яке ви порушили у Вашій петиції щодо надання земельної ділянки для будівництва Храму Української Автокефальної Православної Церкви Андрія Первозванного Слов’янською міською радою вирішено позитивно.

Міський голова В.М.Лях

Станом на 17 липня надано відповідь на 40 петицій Переглянути