Єдина система

Скейт Парк 68 26
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Наведення ладу у сфері міських перевезень

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ШРАМОВ’ЯТ РОМАН ЄВСТАХОВИЧ

Розглянувши електронну петицію № 9/2019 щодо підняття тарифів на проїзд в міському транспорті, виконком міської ради повідомляє, що тарифи на перевезення пасажирів на міських маршрутах розраховано ТзОВ "Стрийське АТП" відповідно до "Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", затвердженого наказом Мінтрансу від 17.11.2009 р. № 1175 та подані на затвердження міськвиконокому. З ініціативи громадських організацій 23 липня 2019 р. були проведені громадські слухання. Згідно протоколу громадських слухань, було погоджено підняття тарифу до 6-00 грн., а після оновлення транспортних засобів на міських маршрутах на 40-50 %, підняти тариф на 7-00 грн.
  Рішенням виконкому міської ради № 183 від 2 серпня 2019 р. "Про погодження тарифів транспортних послуг на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Стрию, які обслуговуються в режимі маршрутного таксі" затверджено тариф в розмірі 6-00 грн.
  В результаті оновлення автобусів міських маршрутів ТзОВ "Стрийське АТП" на 41 %, складено акт обстеження наявних нових автобусів на міських автобусних маршрутах від 13 серпня 2019 р.
  Рішенням виконокому міської ради № 200 від 29 серпня 2019 р. затверджено
тариф на перевезення пасажирів на міських маршрутах в розмірі 7-00 грн.
  Створення підприєства комунального транспорту потребує значних коштів, які не передбачені в міському бюджеті на 2019 р.

З повагою,
  перший заступник міського голови Р.Маланій